Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KURSSIT JA TAPAHTUMAT  2017

Odotellessa kultaisen ajan saapumista maapallolle!

Ilmoita minulle jos haluat laittaa tapahtumalistalleni tapahtuman tai kurssin!

 

 

Aurinkohoitola Kirsi Grenin

ENERGIATERAPEUTTI – hoitaja ja opastaja KOULUTUS

ROVANIEMELLÄ 21.10.2017 – 05.05.2018

Uuden ajan mukainen, harjoituspainotteinen ja energia-työvälineitä kokonaisvaltaisesti opettava, sisällöltään etenevä koulutuskokonaisuus. Antaa runsaasti tietoa ja valmiutta monipuoliseen energiatuntemukseen, energiahoitamiseen sekä energiallisten työvälineiden laaja-alaiseen käyttämiseen henkisen kasvun auttamistyössä. Opetus perusteista alkaen niin alkajille kuin työtaitoon uutta vahvistusta haluaville.

ROVANIEMEN KURSSITAPAAMISET KLO 10-17:

La-Su 21.-22.10.(1.-2.) La 11.11.(3) La 09.12.(4.) La-Su 20.-21.01.(5.-6.) La 24.02.(7.) La 07.04.(8.) La 05.05. (9.)

Kurssimaksu 110e/pv sis.alv 24%. Laskutuksen kautta 1 vko ennen kutakin tapaamista. Sitoutumista kaikkiin osioihin edellytetään. Paikka: vahvistuu elokuussa

SISÄLTÖÄ:

Energiat ja elementit meissä, ympäristössä, luonnossa sekä kokonaisuuden energia-verkossa. Itsehoito. Käsillä hoitaminen. Kaukohoitaminen. Fengshuin perusteet. Tilojen, ihmissuhteiden ja tilanteiden hoitaminen. Ajatusenergian käyttäminen. Suojaaminen. Maadoittaminen. Äänihoitaminen oman kehon avulla. Äänienergiahoidot kristalli-kulhoilla. Enkelihoitojen tekeminen. Eläinten hoitaminen. Kristallikehon aktivointi. Viestien välittäminen. Jne... Arkkienkeli Rafaelin ja Neitsyt Marian opastusyhteydessä työskentely.

TAVOITTEITA:

Tavoitteena saada mahdollisimman laaja ja kokonaisvaltainen ymmärrys ja käytännön taito energioilla hoitamiseen ja energiatyövälineiden käyttämiseen. Opetuksen alla käsillä tehtävän hoitotyön lisäksi myös mielen energiavälineiden tietoinen käyttäminen parantavassa tarkoituksessa. Vähemmän välineitä, enemmän itsen kautta tehtävää energialla vaikuttamista ja hoitamista.

Ryhmän koko on rajallinen ja kurssiryhmään haetaan vapaalla hakemuksella esim. sähköpostitse. Kurssikokonaisuus on etenevä ja edellyttää osallistumista kaikkiin osioihin.

TYÖSKENTELYTAVAT :

Luentoa, ohjattuja meditaatioita, keskustelua, yksilöharjoituksia, ryhmäharjoittelua, kotiharjoittelua/tehtäviä. Edellyttää koulutuksen ohella jonkin verran aikaa ja rauhaa harjoitteisiin energiataitojen ja -työvälineiden vahvistamiseksi ja kehittämiseksi. Sopii kohtuullisen tasapainoisessa elämäntilanteessa oleville, sekä ammatilliseen että vapaa-aikaan suuntautuvaan energiatyöskentelyyn haluaville perusteista lähtien tai energiahoitajana jo toimiville taitojen kehittämiseksi ja laajentamiseksi. Yhteisenä tavoitteena koulutuksessa on myös kokonaisuuden auttaminen valon ja rakkauden energioiden välittäjänä toimien.

SITOUTUMINEN:

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee voimaan peruutusturvamaksu, jolloin ilmoittautuneen peruuttaessa osallistumisensa koulutukseen alle kuukautta ennen koulutuksen alkamista, on hänellä kertaluonteinen 50 euron korvausvelvollisuus järjestäjälle, paikan varaamisesta sekä ennakkokuluista johtuen.

Mikäli koulutus peruuntuu järjestäjän taholta, palautetaan peruuntuneista kursseista maksetut kurssimaksut kokonaisuudessaan.

POISSAOLOJEN KORVAAMISESTA SEKÄ TODISTUKSESTA:

Osallistuminen jokaiseen kurssipäivään mahdollistaa taitojen kokonaisvaltaisen harjaantumisen. Koska koulutus on harjoituspainotteinen, on läsnäololla erityisen suuri merkitys. Koulutuksen aloittaneille varataan paikka ryhmässä, joka rakentuu kiinteäksi, eikä siihen voi liittyä myöhemmin uusia oppilaita.

Poissaolosta laskutetaan 50% kurssimaksusta, johtuen kiinteäksi varatusta kurssipaikasta. Koulutuksen keskeytyessä oppilaan omasta syystä, on hänellä 50% korvausvelvollisuus vielä kahdesta seuraavasta kurssipäivästä. Poissaolopäivän teoriaosuuden ja harjoitteluohjeiden paikkaus ennen seuraavaa kurssiosuutta erikseen sovittavalla n. 30 minuutin puhelinohjauksella opettajan kanssa.

Koulutustodistuksen saamiseksi voi poissaoloja olla korkeintaan kaksi (joista sovitaan puhelinpreppaukset), useammasta poissaolosta ei todistusta voida myöntää. Todistuksen saadakseen, tulee myös harjoittelujen olla suoritettuina.

Tervetuloa iloisiin henkistä kasvua kehittäviin kurssiryhmiin!

Yhteydenotot:

kirsi.gren@aurinkohoitola.fi 040-580 7610 www.aurinkohoitola.fi

Selvänäkijä Kirsi Gren on saanut tehtävänsä jo 2000-luvun alussa: toimia uuden ajan henkisen kasvun valmentajana ja opastajana sekä energiahoitajana 1990-luvun lopulta alkaen.

Anna hakemuksen yhteydessä: nimi, osoite, puh., spostiosoite!

ENERGIATERAPEUTTI -koulutukset 2016-2017 Oulu ja Kuopio, 2017-2018 Kerava ja

Rovaniemi.

Ks. ajankohtaiset kurssit ja vastaanottopaikat www.aurinkohoitola.fi tapahtumat-sivulta, tai ilmoittaudu tapahtuma-postitusten sähköpostituslistalle nettisivujen etulehdeltä!

 
   

TRANSMISSIO MEDITAATIORYHMÄ ALOITTAA ROVANIEMELLÄ SYYSKUUSSA Ma 18.09 klo 17,30

Huom! Aloitusta aikaistettiin puolella tunnilla!

Kokoontuminen joka Maanantai. Meditaatioillat ilmaisia.

Mukaan sopii vielä !

Paikka Luontaishoitola Uranus Martin Hansén-Haug paikka: Lähteentie 1 . Toinen kerros.  Ilmoittautuminen  p.0405339521 kuukivi@hotmail.com

Sivuillani myös tietoa Transmissio meditaatiosta

Alla olevasta linkistä lisää tietoa!

http://www.share.fi

 

JYVÄSKYLÄSSÄ TAPAHTUU

22.9. klo 15-16.30 ja 18-19.30 Healing Gong Circle. Yli tunti yhtäjaksoista hoitavaa, uudistavaa ja rentouttavaa värähtelyä: neljä suurta gongia – neljä soittajaa. Soittajina Martin Hansén-Haug, Kaapo Kuoppala, Jussi Ristonmaa ja Kirsi Niemelä.

Lepää mukavasti viltin alla ja voit kokea gongien hoitavat värähtelyt kehossasi. Soittimien taajuuksilla kehosi syvärentoutuu helpolla tavalla ja samalla energiavarastosi latautuvat. Mielesi kirkastuu, selkeytyy ja alat saada syvemmän yhteyden mielenrauhaasi.

Samalla yhdistymme syyspäivän tasaukseen. Ainutlaatuinen tilaisuus Suomessa.

Paikka: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7-9, Jyväskylä.

Hinta 20 e /hlö. Kaksi ryhmää klo 15 ja klo 18 alkaen. Ilmoittautumiset Kirsi Niemelä kirsi@kirsiniemelä 040 5384927

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©2017 Luontaishoitola Uranus - suntuubi.com