Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

  Pohjois Norjasta !

PERINTEINEN / KALEVALAINEN-JÄSENKORJAUS

Olen opiskellut eri opettajien  opissa jäsenkorjaustekniikoita , olen saanut myös hyvää opastusta Lappilaisilta kansanparantajilta. Olen myös opiskellut laillistetuksi hierojaksi. Valmistuin Kalevalaiseksijäsenkorjaajaksi 2005

Jäsenkorjausta olen tehnyt yli 10 vuotta!

Perinteiden ja anatomian hallintaa yhteistyössä koululääketieteen kanssa.

Historiaa:

Jäsenkorjaus on suomalaiseen perinnekulttuuriin tukeutuva tehokas hoitomenetelmä, perinteinen suomalainen mobilisaatiohoito, joka kattaa tukielinsairauksien koko alueen.

Mitä on jäsenkorjaus:

Hoito käsittää kaikki liikeratoihin vaikuttavat anatomiset osa-alueet lähtien liikkeelle jaloista päätyen kallonrajaan. Siinä vapautetaan lihakset, sidekudokset, kudosnestekierto, verenkierto ja hermotoiminta luonnolliseen tilaan, jossa puolustuksella ei ole tarvetta. Parantajat lähtevät siitä, että ihminen on anatominen kokonaisuus, jota hoidossa tulee käsitellä kokonaisuutena. Hoidon aluksi on selvitettävä aiheuttaja ja kaikki tuki- ja liikuntaelinten anatomiset poikkeavuudet.

Hoidossa mobilisoidaan niveliä, parannetaan sidekudosten ja lihasten liikkuvuutta venyttämällä niitä potilaan omaehtoisia liikeratoja hyödyntäen. Tukirakenteet saatetaan paikalleen käyttäen hyväksi asiakkaan vapaaehtoista liikerataa ja nivelkanavat avataan kevyellä venytysliikkeellä.

Hoito tapahtuu aina asiakkaan ehdoilla, se on pehmeää ja kivutonta, sillä hoitajan täytyy kunnioittaa asiakkaan kipuaistimuksia. Hoitoa ei suoriteta "mekaanisesti". Hoitajan pyrkimyksenä on saada asiakas luottamaan hoitajaan. Tällöin asiakkaalta poistuvat mahdolliset pelkotilanteet hoitotilannetta kohtaan. Hoito ohjautuu jokaiselle asiakkaalle oikeanlaiseksi hoitotekniikoiltaan.

Lisää tietoa jäsenkorjauksesta sekä hoitaja lista alla olevasta linkistä!

Tunnin jäsenkorjaushoito                           45€

Puolentoista-kahden tunnin hoito              70€

Klassinenhieronta  60min.                          45€

Anna lahjaksi jäsenkorjaus hoito!

Lahjakorttien voimassa oloaika 3kk.

Ainoastaan käteismaksu!

Martin Hansén-Haug

Puh.040-5339521

E-mail:  kuukivi@hotmail.com

http://www.perinteinenjasenkorjaus.fi

 

 

 

©2018 Luontaishoitola Uranus - suntuubi.com