Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

  Kuva Pohjois Norjasta !

KALEVALAINEN/PERINTEINEN JÄSENKORJAUS

Perinteiden ja anatomian hallintaa yhteistyössä koululääketieteen kanssa.

Olen opiskellut eri opettajien  opissa jäsenkorjaustekniikoita. Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi valmistuin v.2005, Olen saanut myös  opetusta Lappilaisilta kansanparantajilta. Hirojaksi valmistuin 2003.

Jäsenkorjausta olen tehnyt yli 10 vuotta!

Perinteiden ja anatomian hallintaa yhteistyössä koululääketieteen kanssa.

Historiaa:

Jäsenkorjaus on suomalaiseen perinnekulttuuriin tukeutuva tehokas hoitomenetelmä, perinteinen suomalainen mobilisaatiohoito, joka kattaa tukielinsairauksien koko alueen.

Mitä on jäsenkorjaus:

Hoito käsittää kaikki liikeratoihin vaikuttavat anatomiset osa-alueet lähtien liikkeelle jaloista päätyen kallonrajaan. Siinä vapautetaan lihakset, sidekudokset, kudosnestekierto, verenkierto ja hermotoiminta luonnolliseen tilaan, jossa puolustuksella ei ole tarvetta. Parantajat lähtevät siitä, että ihminen on anatominen kokonaisuus, jota hoidossa tulee käsitellä kokonaisuutena. Hoidon aluksi on selvitettävä aiheuttaja ja kaikki tuki- ja liikuntaelinten anatomiset poikkeavuudet.

Hoidossa mobilisoidaan niveliä, parannetaan sidekudosten ja lihasten liikkuvuutta venyttämällä niitä potilaan omaehtoisia liikeratoja hyödyntäen. Tukirakenteet saatetaan paikalleen käyttäen hyväksi asiakkaan vapaaehtoista liikerataa ja nivelkanavat avataan kevyellä venytysliikkeellä.

Hoito tapahtuu aina asiakkaan ehdoilla, se on pehmeää ja kivutonta, sillä hoitajan täytyy kunnioittaa asiakkaan kipuaistimuksia. Hoitoa ei suoriteta "mekaanisesti". Hoitajan pyrkimyksenä on saada asiakas luottamaan hoitajaan. Tällöin asiakkaalta poistuvat mahdolliset pelkotilanteet hoitotilannetta kohtaan. Hoito ohjautuu jokaiselle asiakkaalle oikeanlaiseksi hoitotekniikoiltaan.

Lisää tietoa jäsenkorjauksesta sekä hoitaja lista alla olevasta linkistä!

Tunnin jäsenkorjaushoito                           50€

Lahjaksi jäsenkorjaus hoito!

Lahjakorttien voimassa oloaika 3kk.

Ainoastaan käteismaksu!

Martin Hansén-Haug

Puh.0405339521

E-mail:  kuukivi@hotmail.com

http://www.perinteinenjasenkorjaus.fi

 

 

 

©2020 Luontaishoitola Uranus - suntuubi.com