Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pisara lehdellä Norjan tunturissa putouksen alla.

ENERGIAPUHDISTUKSET KOTIISI JA ITSELLESI!

Henkien valoonsaatot, negatiivisten energioiden puhdistus, haitallisten viritysten purku ym.

Olen tehnyt 15 vuoden ajan energiapuhdistuksia koteihin ja henkilöille kaukona. Aurakenttäämme tarttuu joskus negatiivista energiaa, joka häiritsee  elämäämme. Esim. sairastelemme, elämästämme puuttuu ilo, tuntuu kuin kaikki elämämme olisi pysähtyneessä tilassa ym. Asuntomme ei tunnu viihtyisältä. Tunnemme kuin jokin ohjailisi elämäämme negatiiviseen suuntaan.

Ostaessamme uuden asunnon on siihen jäänyt kiinni edellisten asukkaiden energiat. Jos siellä on riidelty paljon  on  negatiivinen energia jäänyt kiinni asuntoon ja häiritsee uusien asukkaiden oloa. Tunnemme kuin kaikki ei olisi hyvin, mutta emme tiedä miksi. 

Joskus sielut jäävät niin sanottuun välitilaan eivätkä ole päässeet jatkamaan valoon. Nämä sielut voivat aiheuttaa  ympäristöömme energian laskua. Jotkut henkilöt tuottavat  negatiivisilla ajatuksilla erilaisia ongelmia meidän elämäämme (kiroukset, pahatsilmät).

Joskus tutustumme energioihin ja energiamenetelmiin, jotka eivät sovi tai tuntuvat pahalta. Jos otamme tälläisiä energiavirityksiä vastaan voi olla vaikeaa päästä niistä irti. Näitä esiintyy mm. joissain uusissa koulukunnissa.  Aluksi  tuntuu rakkaudellinen energia, joka myöhemmin muuttuu negatiiviseksi energiaksi ja on jopa sairastuttanut henkilön.

Aina on muistettava käyttää omaa suoraa intuitiota ja korkeimman viisauden kanavaa. Jos kursseilla huomaat henkilöpalvontaa tai energia toteutuu vain jonkun tietyn ihmisen ehdoilla ja säännöillä (esim. salassapitosäännöt ja mystiset rituaalit), silloin miettisin kahdesti onko tämä oikein ja toteutuuko siinä pyytetön rakkaus. Kuuntele sydämmesi ääntä ja noudata mitä se haluaa kertoa sinulle. Onneksi meille on annettu mahdollisuus purkaa niitä!

Käytä vain omaa suoraa yhteyttä Enkeleihin ja Valon Mestareihin!

Teen puhdistukset kaukona tai paikanpäällä riippuen etäisyydestä!

Puhdistukseen sisältyy alkukeskustelu, puhdistukset, ja loppukeskustelu, jossa annan vinkkejä  elämän jatkamiseksi positiivisessa energiassa. Jos on tarvetta uusintaan niin se sisältyy aikaisempaan maksuun, tarkoitus olisi että sinä saisit apua ongelma tilanteeseen ja samalla autamme maapalloa ja ihmiskuntaa puhdistumaan raskaasta energiasta. Haluan auttaa sinua sydämmestäni rakkaudella!

Huom! Jos tarvitaan uusintapuhdistusta se sisältyy aikaisempaan maksuun, ei lisäveloitusta.

Puhdistukseen sisältyy myös keskustelu ja ohjaus puhelimitse muutaman päivän jälkeen puhdistuksen.

Teemme myös yritysten liiketiloihin sekä isompiin rakennuksiin myös puhdistuksia. Jos yritystoiminnassa ongelmia se voi johtua nekatiivisista energioista.

Soittele tai lähetä sähköpostia  jos olet kiinnostunut asiasta, kysy rohkeasti!

Hyviä tuloksia saatu parisuhdeongelmissa, masennuksessa, sairauksissa, peloissa, asuntojen häiritsevien energioiden puhdistamisessa  ym.

Ennakkomaksu pankkiin!

Puhdistuspaketin hinta  45€

Martin Hansén-Haug

kuukivi@hotmail.com

040-5339521  (puhdistuskyselyt mieluiten arkisin klo 10-17) 

 

 

©2017 Luontaishoitola Uranus - suntuubi.com