Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HYPNOOSI

Hypnoosia käytetään:

Terapia

Terapiassa yleisimpiä kohdealueita ovat erinlaiset pelot, jännittäminen, uupuminen, unettomuus, kivun hallinta ja ns. pykosomaattiset oireet. Myös tupakka- ja alkoholiriippuvuuksiin käytetään hypnoosia sekä painonhallinnassa on saatu hyviä tuloksia.

Oppiminen

Taito käyttää rentoutumista, hypnoosia, mielikuvaharjoittelua ja suggestioita auttaa löytämään oppimiselle otollisen tilan ja asenteen. Vastaanotolla näitä tekniikoista saa työvälineitä omaan elämään.

Psyykkinen valmennus

Hypnoosin kautta voidaan parantaa itsetuntoa, stressinhallintaa ja suorituskykyä. Myös hypnoosilla saadaan vahvistusta terveellisiin elintottumiksiin, laihduttamiseen, opiskeluun, koulunkäyntiin ja kuntoutumiseen. Urheilussa psyykkinen valmennus sekä esiintymis-ja synnytysvalmennus ovat myös hypnoosityöskentelyn kohdealueita.

Luovuus

Suggestoterapian elementeillä mieli avautuu jolloin moni kokee luovuutensa aktivoituvan hypnoosityöskentelyn ansiosta.

Rentoutuminen

Suggestoterapeuttisen ohjauksen yksi tavoite on ohjata asiakas löytämään itselleen sopiva rentoutumistapa. Säännöllinen rentoutuminen on tapa hoitaa terveyttään ja vahvistaa omaa jaksamista.

Ryhmä- ja työyhteisö

Suggestoterapeuttista lähestymistapaa voi mainiosti soveltaa erinlaisissa organisaatiokoulutuksissa ja työnohjauksessa.

Miksi toimii

Yksi suggestoterapian taustaolettamus on, että rentoutumisen ja hypnoosin aikana luodut suggestiot ja mielikuvat toimivat alitajuisesti ja oppiminen tehostuu. Tähän perustuu hypnoosivalmennuksen ja terapian hyvät puolet.

RENTOUTUSOHJAUS

Rentoutusohjauksessa ohjauksen yksi tavoite on ohjata asiakas löytämään itselleen sopiva rentoutumistapa. Säännöllinen rentoutuminen on tapa hoitaa terveyttään ja vahvistaa omaa jaksamista.

Rentoutuminen on tärkein yksittäinen avain hyvinvointiin. 

Rentoutusohjaus on tarkoitettu yhtälailla yksittäiselle henkilölle kuin ryhmillekin. Mitä enemmän osallistujia siinä on, sitä korkeammaksi energiat sen aikana kohoavat. Siinä mielessä juuri ryhmäohjauksiin osallistuminen on erittäin eheyttävää. Rentoutusohjauksessa pysähdytään tunniksi ja kaikki huomio käännetään sisäänpäin. Huomion suuntaamisen avulla jokainen kehon kohta voidaan vapauttaa erilaisista tukoksista ja sinne varastoituneista jännitteistä.

Ohjattu rentoutuminen sopii erityisen hyvin niille, jotka eivät koe meditointia omaksi jutukseen. Ohjatussa rentoutumisessa jokaisen on mahdollista päästä eri tekniikoilla syvään rentouden tilaan, jossa mielikin automaattisesti hiljentyy. Rentoutusohjausta voi tehdä esimerkiksi työpaikoilla, vanhojen ihmisten hoitokodeissa, ystävien hemmotteluiltamissa - missä vain.

REGRESSOTERAPIA

REGRESSIOTERAPIA eli MENNEET ELÄMÄT -terapia

Regressioterapia on itse koettava mielikuvamatka, jonka terapeutti ohjaa. Siinä asiakas ottaa vastaan alitajunnan kautta välittyvää tietoa omasta menneestä elämästään. Terapeutti ohjaa ensin kehollisen rentoutuksen sekä opastaa asiakasta eteenpäin matkan aikana. Menneiden elämien tiedot voivat palvella meitä nykyajassa, auttavat ymmärtämään nykyelämän haasteita, varsinkin jos ongelman syy ei ole selvinnyt tämän elämän asioista. Joskus jopa keholliset tuntemukset voivat juontaa juurensa menneiden elämien voimakkaista tunnekokemuksista ja jos ovat aikanaan jääneet selvittämättä, saattavat seurata vielä tämän elämän puolelle, odottaen tunneasian loppuunkäsittelyä. Menneistä saatamme myös tunnistaa tämän elämän ihmisiä, joiden kanssa käymiseen tarvitsisimme selvennystä tämän elämän kautta. Jne...jne....

Mennyt elämä -terapia onnistuu parhaiten kun asiakas on rauhallisessa elämäntilanteessa ja suhteellisen levollisessa mielentilassa. Mikäli elämässä on menossa voimakas kriisi tai väsymystila, kannattaa regressioterapia siirtää parempaan ajankohtaan. Mieli ei väsyneenä jaksa hakea vastauksia. Tähän terapiaan ei voi tulla mikäli käyttää rauhoittavia tai psykoottisuuteen/harhoihin määrättyjä lääkkeitä. Epäselvässä tilanteessa kysy ensin lisää terapeutilta!

Hoidon onnistumiseen tarvitaan rauhallinen ja häiriötön tila. Hoito kestää noin tunnin ja se tehdään makuulla, peiton alla mukavasti rentoutuen.

Hinnat:

RENTOUTUSOHJAUS  45€

REGRESSOTERAPIA   60€

HYPNOOSI                 70€ ( seuraavat kerrat 60€)

Anna lahjaksi lahjakortti hoitoon!

Lahjakorttien voimassa oloaika 3kk.

OHJATUT RENTOUTUKSET RYHMILLE

Pidän tilauksesta ohjattuja äänirentoutuksia ryhmille.

Ohjaan rentouttavalle sekä voimaannuttaville matkalle eri soittimien äänivärähtelyillä, jotka saavat kehon ja mielen rentoutumaan.

Didgeridoon ääni värähtelee vieden henkilön rauhoittavaan, jopa meditatiiviseen tilaan, jolloin keho rentoutuu ja mieli rauhoittuu sekä stressi vähenee.

Rovaniemellä pidän säännöllisesti äänirentoutusiltoja sekä -päiviä.

http://www.martinhansenhaug

 
©2020 Luontaishoitola Uranus - suntuubi.com