Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

DIDGERIDOO, GONGI, RUMPU, KRISTALLIKULHO RENTOUTUKSET/HOIDOT

Didgeridoo historia

Didgeridoo on n. 3000 vuotta vanha puhallin soitin Australiasta. Sanotaan että se olisi vanhin puhallinsoitin maapallollamme. Se on aporginaalien pyhäsoitin joita he käyttävät erinlaisissa seremonioissa ym. tilaisuuksissa myös hoidoissa.

Didgeridoo syntyy termiittien muovaamana, ne syövät puun sisältä ontoksi, sen jälkeen ihminen puhdistaa puun sisältä ja käsittelee sen pinnalta erinlaisin tekniikoin. Jotku maalaavat niihin maalauksia tai polttavat kuvioita erinalisiasta eläimistä ym tai puu jätetään omaan pintakuvioonsa. Puu on eugalyptys puuta eli erittäin kovaa jolloin soitin soi puhtaasti.

Energiatasapainotus

Didgeridoon äänivärähtelyn jopa alle 40hz. on todettu vaikuttavan koko kehoon sillä onhan suurin osa kehosta vettä ja tiedetään että vesi johtaa äänivärähtelyjä tehokkaasti. Kehomme energioihin on varastoitunut erinlaisia elämämme polulla saatuja jännitteitä, tunnetiloja jopa traumoja jotka pitkän aikaa vaikuttaessa meissä aiheuttavat fyysisiä vaivoja, jopa sairauksia. Ääni värähtelyt purkavat näitä jännitetiloja kehostamme niin fyysisestä kehostamme sekä mielestämme. Didgeridoon ääni värähtely voi auttaa meitä palauttamaan kehomme energiatasapinon sekä harmoonisen tilan.

Vaikutuksia

Didgeridoon äänivärähtelyillä on  saatu hyviä tuloksia erinlaisten vaivojen helpotuksissa. Didgeridoon ääni värähtelee vieden henkilön rauhoittavaan jopa meditatiiviseen tilaan jolloin keho rentoutuu ja mieli rauhoittuu. Stressiin, lihasjännityksiin, hermosairauksiin, oppimisvaikeuksiin,  ahdistuksiin, uniongelmiin, lihas ja luustokipuihin ym. on mahdollista saada apua didgeridoon äänivärähtelyillä.

Muut soittimet

Gongi, kristalli-kulhoilla, rummulla on myös todettu hyviä vaikutuksia. Soitan äänihealing tilaisuuksissa näitä soittimia. Näillä soittimilla on jokaisella omanlaisensa värähtely. Soittaen vurotellen erinlaisilla soittimilla saadaan todella syvälle kehoon ja mieleen vaikuttava hoitokokonaisuus. Rentouttava healing kokonaisuus.

Olen saanut hyvää palautetta tilaisuuksien jälkeen. Se on antanut innostusta kehittämään ääniterapia hoitoja paremmaksi.

                                                                                                                               Henkilökohtainen 60min. äänihoito   45€

Ryhmä äänirentoutushoidot hinta ryhmäkoon mukaan!

Henkilökohtaiset hoidot sekä myös ryhmille tilauksesta!

Wu Xing viiden elementin Gongi

©2018 Luontaishoitola Uranus - suntuubi.com