Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Transmissio ryhmä kokoontuu Rovaniemellä Maanantaisin klo. 17,30. Ilta ilmainen. Sivuillani osiossa tapahtumat, tarkemmat tiedot paikasta ym. Tässä linkki jossa kerrotaan enemmän Maailman Opettaja Maitreyasta http://www.share.fi Sivuilla muiden Suomessa toimivien ryhmien tietoja!

     MAITREYA MAAILMANOPETTAJA

Maailmanopettaja, Maitreya – esittely eli miten jakamisen periaate on ainut tapa ihmiskunnan päästä kaikista nykyongelmistaan

Ihmisille on vaihtoehto nykymenolleen ja se vaihtoehto on toivoa täynnä! Tämän sivuston päätarkoitus on tuoda julki Maitreyan, Maailmanopettajan, esilletulo julkisuuteen ja Hänen toivon sanomansa ihmiskunnan valoisasta tulevaisuudesta. Näillä esittelysivuilla käydään pääpiirteittäin läpi tämä sanoma.

Maitreya, kuka Hän on?

Kaikki pääuskonnot odottavat tulevaksi suurta opettajaa. Kristityt odottavat Kristuksen paluuta, Buddhalaiset odottavat uuden Buddhan saapumista (Herran, Maitreyan). Muslimien odottaessa Imam Mahdia, Hindut odottavat Krishnan jälleensyntymistä ja Juutalaiset Messiasta saapuvaksi.

Esoteeriseen traditioon tutustuneet tietävät, että ne ovat kaikki nimiä, jotka kuvaavat yhtä ja samaa yksilöä – Maitreyaa, Maailmanopettajaa – ja he odottavat Hänen vääjäämätöntä paluutaan. Tällä kertaa Viisauden Mestareiden (siis Henkisen Hierarkian Mestarien) ryhmän johdossa. He ovat kaikki ihmisiä, kuten sinä ja minä, jotka ovat kulkeneet evoluution tietä aikaisemmin kuin me. Mestarit ovat aina olleet taustalla opastamassa ihmiskunnan kehitystä.

Maitreya haluaa mieluiten itseään yksinkertaisesti kutsuttavan opettajaksi, eikä hän ole tullut maapallolle ollakseen uskonnollinen johtaja, vaan opettaja. Sanan laajimmassa mahdollisessa tarkoitukessa. Kouluttaja, joka voi osoittaa ihmiskunnalle tien ulos sen nykyisestä ahdingosta.

Nykyisen poliittisen, taloudellisen ja sosiaalisen kriisin keskellä Maitreya tulee inspiroidakseen ihmiskuntaa näkemään itsensä yhtenä suurena perheenä, joka voi luoda sivilisaation, joka perustuu jakamisen sekä taloudellisen ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja maailmanlaajuisen yhteistyön periaatteille.

Maitreyan prioriteetit, mitkä ne ovat?

Maitreyan aikomus ei ole muodostaa ympärilleen uutta uskontoa, tai kerätä ympärilleen kannattajajoukkoa, vaan Hänen tarkoituksensa on opettaa ihmiskunnalle “itsetajuamisen ja itseymmärryksen kyky”. Ensimmäiset askeleet sillä taipaleella ovat “vilpitön mieli, hengen rehellisyys ja kyky irtautua tilanteesta.”

Maitreyan huoli sosiaalisesta tilanteesta heijastuu Hänen prioriteettilistaansa: riittävästi oikeata ravintoa ja riittävät asumisolot kaikille, terveydenhuolto ja koulutus maailmanlaajuisiksi oikeuksiksi. Hänen sosiaalinen viestinsä voidaankin tiivistää muutamaan sanaan: “Jaa (engl. share) ja pelasta maailma.” Maitreya tietää, että me tulemme hyväksymään Hänen viestinsä ja, että me olemme jo rauhan ja hyvyyden aikakauden kynnyksellä.              

 
 

Maitreya-luento 10.9.2016
Saku Mättö luennoi aiheesta "Henkinen ratkaisu ihmiskunnan nykyongelmiin – Henkilökohtainen näkökulma" Rovaniemen henksisen seuran tilaisuudessa 10.9.2016 klo noin 14:30 alkaen. Valonsali, Maakuntakatu 12, Rovaniemi. Lisätietoja antaa Aili Rautiainen 045-2678441
 

Maitreya-luentovideo 2015


Jaathan linkkiä esim Facebookissa. Nyt on todella se aika kun jokainen pienikin teko auttaa!

Linkki videoon (voit antaa tämän myös ystävillesi tiedoksi):

http://share.fi/videoita#henkinenratkaisu2
 

 
©2018 Luontaishoitola Uranus - suntuubi.com