Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

OPASTUSTA HENKISEEN KASVUUN JA MEDITAATIOON

Jos sinulla on kiinnostusta henkisen elämäsi parantamiseen, kehittämiseen, ohjauksen vahvistamiseen esim. Enkeleiden, Mestareiden kanssa niin otappa yhteyttä. Jos sinulla on tunne että suojauksesi eivät tunnu toimivan olen antanut neuvoja suojauksiesi vahvistamiseen. Joskus me tarvitsemme ohjaukseen vahvistusta omalla henkisellä polullamme.

Puhelimitse tai vastaanotolla Rovaniemellä

Hinta: Opastus henkiseen kasvuun 30min. 40€, 60min. 50€

HAMSA MEDITAATIO  KURSSIT SEKÄ OHJAUKSET

Pidän meditaatiokursseja sekä minulta saa myös yksityisopetusta meditaation harjoitteluun. Olen valmistunut  Hamsa meditaatiohjaajaksi.

Jos haluat saada elämääsi rauhoittumista ja rentoutumista, tunnet olevasi stressaantunut ym. niin meditaatio on siihen yksi hyvä keino. Opetuksessa aloitamme perusteista, mutta jos haluat jatkaa pitemmälle meditaation harjoittamisessa voimme edetä syvemmälle meditaation saloihin erinlaisia tekniikoita opiskelemalla. Meillä kiireinen elämänrytmi sekoittaa mielemme , tekee sen levottomaksi, olemme väsyneitä, hermostuneita, tressaantuneita, kehomme kipuilee, olemme liian energisiä, uniongelmia, ym.

Olen harjoittanut yli kymmenen vuotta meditaatiota ja huomannut elämässäni sen antamat hyvät muutokset itsessäni. Kiireisessä elämässämme olemme unohtaneet pitää huolta isestämme.

Meditaatio antaa hyvät keinot vahvistaa omaa henkistä polkuamme ja esim. löytää vastauksia kysymyksiin MIKSI OLEN TÄÄLLÄ, KUKA MINÄ OLEN?

Jos olet kiinnostunut niin ota rohkeasti yhteyttä!

Jos osaat perusteet meditoinnissa ja meditoinnut pitemmän aikaa niin voimme suunnitella sinulle edistyneempiä harjoituksia!

Yksityisopetus:  60min.    35€

Pitemmille ajoille sovitaan sopiva hinta.

 

 

 

 

 

 

 

                   

 

©2018 Luontaishoitola Uranus - suntuubi.com