Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

EM-KERAMIIKKA

EFEKTIIVISET MIKROBIT EM-keramiikka: Japanilainen professori Teruo Higan 1980-luvulla kehittämä mikrobiseos on tarkoitettu veden puhdistamiseen ja veden laadun parantamiseen. Voidaan käyttää esim. vesikannussa, vedenkeittimen pohjalla, vesisäiliössä, uima altaissa, akvaariossa jne.

Valkoiset keramiikka putket ovat EM-teknologiaperheen tuotteita. EM:llä on antiokidatiivisia, hapettumista estäviä vaikutuksia. Keramiikkaputket valmistetaan savesta, joka fermentoidaan käyttämällä EM-liusta. EM- mikrobeja täynnä oleva savi poltetaan 1000-asteisessa uunissa kovaksi ja kuivaksi keramiikaksi. Keramiikasta ei liukene veteen eläviä EM-mikrobeja.

 

Vaikutus perustuu savessa opevaan piihin. Pii, (lat.silicum) on alkuaine, joka omaa informaatioon ja energiaan liittyviä ominaisuuksia ja sillä on olemassa muisti. Em-keramiikan piihin on tallentunut elävien EM- mikrobien moniuloitteinen informaatio ja se toimii! Juodessasi EM-keramiikka vettä , kehosi alkaa vastustaa haitallisia mikrobeja vastaa. On havaittu vireyden paranemista tai yö unen tarpeen vähenemistä.. Hiusten ja kynsien kasvu on myös voimistunut. Haavojen ja vammojen paranemisen on kerrottu nopeutuneen. Ruoansulatus ongelmat on ovat myös vähentyneet ja virusinfektioista toipuminen on nopeutunut. Eläimet myös pitävät EM-keramiikka vettä parmpana kuin tavallistavettä. Kasvien kasvun on todettu nopeutuneen myös. Suomessa sijaitsevan Kirkkojärven vedenlaadun on myös todettu parantuneen Em-liuoksen avulla.

EM-keramiikka putkia myy. Martin Hansén-Haug p.0405339521

4kpl. 3€ sekä 10kpl.  7€

EM-KERAMIIKKA KAPSELIT

Puhdistaa veden ja parantaa sen laatua!

Auttaa kehoa voimaan paremmin ym.

©2018 Luontaishoitola Uranus - suntuubi.com